• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Deset knjiga za deset godina: Deca zla
    Deset knjiga za deset godina: Deca zla

    Deset knjiga za deset godina: Deca zla

    OPIS KNJIGE:

    Reizdanje ove knjige u okviru edicije Deset knjiga za deset godina nastaje povodom desetogodišnjice od osnivanja Vulkan izdavaštva. Kako je reč o knjizi koja, kako zbog svoje književne vrednosti, tako i zbog broja čitalaca do kojih je našla put, zavređuje naročito mesto u amalgamu brojnih Vulkanovih izdanja, ona se sasvim opravdano našla i među deset istaknutih knjiga ove izdavačke kuće.

    U središtu romana Deca zla nalazi se dramatično ubistvo, a potraga za počiniocem biće samo okidač za niz drugih događaja koji će otkriti da je reč o zločinu strasti, osvete, opomene i simbolike. Kako pronaći krivca u svetu u kom je istina izobličena, a prošlost junaka utkana u njihovu sadašnjost neraskidivim nitima zla? Nikola Bobić, beogradski advokat, pokušaće da pronađe odgovor na to pitanje, ni ne sluteći da će ga odgovor zauvek promeniti. Ova priča tiče se svih nas, jer cemo u njoj pronaći obrise naše društvene stvarnosti, ali, što je još važnije, pronaći ćemo izgubljeno zrno nade – cak i u društvenom sistemu duboko ogrezlom u korupciju ima mesta za heroje.



    Izvanredno ispričana priča sa znalački raspoređenim zamkama i nepredvidivim rešenjem na samom kraju. Odlično napisan triler.

    Siniša Pavić


    Dobili smo krimi-roman u čistom obliku, uporediv sa najboljim primerima ovog žanra, uzbudljiv po priči koju predstavlja, živopisan po junacima i preokretima s kojima se suočavamo, upečatljiv po vremenu koje je blisko i s kojim delimo mnogo zajednickih iskustava.

    Gojko Božović


    Jedan žestok roman koji kao lava tece ritmicno i nezadrživo otkrivajuci maticu i rukavce pravosuda, ali i mnoge nepoznanice advokatskog života. Majic piše i grubo i nežno, i mracno i duhovito, ali uvek tecno i stilski besprekorno.

    Gordana Kuić


    Majić je odabrao nešto što mi se čini neobicno funkcionalnim, on koristi multiperspektivu, koja mu pomaže da segmentira pripovijest, koristeći osoban uvid raznih likova: glavnog junaka, privatnog detektiva, pokvarenog suca, bivše djevojke, ambiciozne novinarke itd. To prići daje izuzetnu dinamiku i dramatiku, svu silu iznenađenja i napetosti, onoga što je stari majstor Hičkok nazivao suspence i surprise.

    Goran Tribuson

    Više detalja

    Br.strana: 360

    Povez: tvrdi

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610045499

    Šifra: 221249
    Uskoro u prodaji
    Ukucajte ovde vaš mail kako biste bili obavešteni kada knjiga bude u prodaji:

    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 360

    Povez: tvrdi

    God.izdanja: 2022.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610045499

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.