• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Čarobne krofne
    Čarobne krofne

    Čarobne krofne

    OPIS KNJIGE:

    "Čarobne krofne" Gordane Timotijević je duhovita i šarmantna priča koja kombinuje elemente magije i svakodnevnog života na način koji osvaja srca čitatelja svih uzrasta.

    Glavna junakinja, Cecilija, je čarobnica koja se namerno kamuflira kako bi izbegla neprestane molbe za magijske usluge. Umesto toga, ona se posvećuje pečenju krofni, što je čini poznatom i voljenom u celom komšiluku i šire.

    Cecilijin čarobni štapić je uvek uz nju, spreman za svaku situaciju, ali je njena prava magija zapravo u njenim krofnama. Kroz vešto pripovedanje, Timotijević nas uvodi u svet u kojem se mirisi sveže pečenih krofni mešaju sa blagom čarolijom, stvarajući atmosferu koja je istovremeno topla i magična.

    Priča se odvija u malom, živopisnom komšiluku gde svi znaju za Cecilijine krofne, ali malo ko zna za njene čarobne moći. Likovi su živopisni i raznoliki, svako sa svojim posebnim osobinama koje doprinose bogatstvu priče.

    Od suseda koji ne može da zamisli dan bez krofni, do znatiželjnih prolaznika koji dolaze iz daleka samo da bi probali ove čarobne poslastice, svaki lik donosi nešto posebno u Cecilijin svet.

    Jedan od centralnih elemenata knjige je Cecilijina borba da održi balans između svog čarobnog identiteta i običnog, svakodnevnog života. Njena odluka da se posveti pečenju krofni umesto upotrebe magije za sve moguće probleme pokazuje njenu mudrost i skromnost. Kroz njene avanture i interakcije sa komšijama, čitatelji uče važne životne lekcije o prijateljstvu, posvećenosti i ljubavi prema jednostavnim stvarima.

    Timotijević koristi lagani humor i tople, detaljno opisane scene da bi stvorila knjigu koja nije samo priča o krofnama, već i priča o životu, radosti i malim čarolijama koje svaki dan mogu doneti. "Čarobne krofne" je knjiga koja će vas nasmejati, raznežiti i, naravno, natjerati da poželite krofne – pa se preporučuje da imate nekoliko pri ruci dok je čitate!

    Savršena za čitanje uz čaj ili kafu, ova knjiga je idealna za sve koji uživaju u pričama koje slave jednostavne radosti života uz dašak magije.

    Više detalja

    Br.strana: 32

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Pčelica

    ISBN: 9788660881740

    Dostupnost: isporuka za 7 - 10 dana
    Šifra: 240900
    Cena: 1.480 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 32

    Povez: Tvrdi povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Pčelica

    ISBN: 9788660881740

    Dostupnost: isporuka za 7 - 10 dana
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.