• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Bol
    Bol

    Bol

    OPIS KNJIGE:

    Knjiga "Bol" autorice Lise Gardner dinamičan je psihološki triler koji istražuje dubine majčinske ljubavi, granice samoodbrane i složenosti porodičnih tajni. Kroz napetu radnju koja se razvija u modernom Bostonu, Gardner tka priču o Tessi Leoni, policajki koja se nalazi u centru misterioznog slučaja ubojstva svog muža Briana Darbyja, koji je pronađen mrtav u njihovoj kuhinji.

    Tessa tvrdi da je Briana ubila u samoobrani, što na prvi pogled potvrđuju vidljive modrice na njezinom tijelu. Međutim, situacija se zakomplicira kada detektivka D.D. Warren, iskusna i uporna, počne razotkrivati slojeve Tessine priče koji ne pristaju baš tako lako u jasan obrasci samoobrane. Ono što na početku izgleda kao jasan slučaj ubojstva iz samoobrane, brzo se pretvara u kompleksnu mrežu laži, obmana i tajni.

    Centralno pitanje koje se provlači kroz roman jest: "Gdje je njihova šestogodišnja kći?" Odsutnost Tessine kćeri pokreće frenetičnu potragu koja postaje sve intenzivnija kako priča napreduje. Detektivka Warren, zajedno s bivšim partnerom Bobbyjem Dodgeom, bori se da pronađe dijete, razbije šutnju policijskog klana i razotkrije varljivu prirodu Tessinog uma.

    Autorica briljantno koristi svoje vještine pripovijedanja kako bi dočarala emocionalnu dinamiku likova koji se nalaze na rubu moralnih, etičkih, i zakonskih granica. Gardner postavlja pitanje koliko daleko bi osoba mogla ići da zaštiti svoje najmilije, istražujući pritom kompleksnost emocionalnih veza i psihološku dubinu svojih likova.

    "Bol"
    je roman koji čitatelje drži u napetosti od prve do posljednje stranice. Liza Gardner majstorski plete web intriga i nepredvidljivih zapleta, dovodeći u pitanje percepciju čitatelja o istini i pravdi. Kroz priču o Tessi Leoni, roman istražuje teme samoodbrane, majčinske odanosti, te teške odluke koje se moraju donijeti u trenucima krajnje nesigurnosti. Gardner ne samo da uspješno drži čitateljeve živce na rubu, već ih i poziva da razmisle o dubokim moralnim dilemama koje definiraju što znači biti majka, zaštitnik i preživjeli u modernom svijetu.

    Više detalja

    Br.strana: 336

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2017.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538183041

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Šifra: 78749
    Cena: 3.320 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 336

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2017.

    Izdavač: Stilus knjiga

    Zemlja porekla: Hrvatska

    ISBN: 9789538183041

    Dostupnost: isporuka od 5 do 6 nedelja
    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.