• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Bez napora: S lakoćom do pravih ciljeva
    Bez napora: S lakoćom do pravih ciljeva

    Bez napora: S lakoćom do pravih ciljeva

    OPIS KNJIGE:

    "Bez napora: S lakoćom do pravih ciljeva" je inspirativna i praktična knjiga koja nudi novi pristup postizanju ciljeva bez iscrpljujućeg napora.

    Autor Greg Makjun, poznat po svojoj prethodnoj knjizi "Esencijalizam", ponovo donosi dragocene uvide kako bi pomogao čitaocima da prevaziđu zamke suvremenog života i postignu uspeh na način koji ne narušava njihovo zdravlje i dobrobit.

    Knjiga počinje sa postavljanjem pitanja koja rezoniraju sa mnogima od nas: Da li se osećate na ivici sagorevanja? Da li ste se ikada trudili više nego ikad, a ipak niste postigli željene ciljeve? Da li ste primetili da je sve teže nego ranije? Ako su odgovori potvrdni, Makjun nas uvodi u "način bez napora", pristup koji je daleko od lenjosti i koji zapravo predstavlja pametniji način rada.

    Makjun izlaže teoriju da nas je društvo naučilo da je jedini put ka uspehu neumoran rad i kontinuirano ulaganje napora. Međutim, u suvremenom svetu, takav pristup često vodi do sagorevanja i smanjenja efikasnosti. Nasuprot tome, "način bez napora" podrazumeva optimizaciju i pojednostavljenje procesa, omogućavajući nam da postignemo više uz manje truda.

    Knjiga je bogata praktičnim savetima i strategijama koje su primenljive u različitim aspektima života, bilo da se radi o poslu, ličnom razvoju ili svakodnevnim aktivnostima. Makjun objašnjava kako prepoznati i eliminisati nepotrebne korake u našim aktivnostima, kako bi se fokusirali na ono što je zaista važno. Takođe, ističe važnost održavanja energije i motivacije kroz ravnotežu između rada i odmora.

    Kroz konkretne primere i inspirativne priče, autor pokazuje kako jednostavne promene mogu dovesti do značajnih poboljšanja. Uči nas kako da nađemo put najmanjeg otpora, kako da pretvorimo rutinske zadatke u automatske radnje koje ne zahtevaju puno mentalnog napora, i kako da kreiramo okruženje koje podržava efikasnost i kreativnost.

    "Bez napora: S lakoćom do pravih ciljeva" je knjiga koja menja paradigmu uspeha. Ona nas poziva da preispitamo svoje pristupe radu i životu, i da usvojimo metodologije koje nam omogućavaju da postignemo svoje ciljeve sa manje stresa i više zadovoljstva. Greg Makjun nam nudi alate za postizanje balansa i uspjeha na način koji je održiv i ispunjavajući, čineći ovu knjigu nezamenjivim vodičem za sve koji žele da unaprede svoj život bez iscrpljujućeg napora.

    Prelistaj
    Više detalja

    Br.strana: 256

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052091

    Šifra: 240023
    Cena: 1.099 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 256

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Vulkan izdavaštvo

    ISBN: 9788610052091

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.