• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Autoportret
    Autoportret

    Autoportret

    OPIS KNJIGE:

    Roman "Autoportret" autora Džesi Bol predstavlja introspektivnu i pomalo ekscentričnu autobiografsku naraciju koja čitaoca uvodi u slojevite dubine pisca koji istražuje i otkriva sebe na načine koji su često ispunjeni humorom, samorefleksijom, i nenadanim autoironijama.

    U ovoj knjizi, Bol prikazuje fragmente svog života, svojih strahova, postignuća, i onih jednostavnih, ali za njega izuzetno značajnih trenutaka.

    Knjiga počinje iznenađujućim anegdotama iz Bolovog intimnog života, otkrivajući njegovu ranih godina borbu sa stidljivošću i željom za emotivnom vezom koju, ironično, započinje pod uvodnim izgovorom o igranju video-igara.

    Ta iskrenost i neposrednost produbljuju razumevanje njegovih kasnijih životnih stavova, uključujući njegovu fascinaciju običnim objektima koji zrače dubokim, ličnim značenjima, poput amberske pločice za igru pronađene u Francuskoj koja ga svojom neobičnom gravurom — čovek jaše petla — navela da se prepozna u njoj kao u ogledalu.

    U njegovim svakodnevnim aktivnostima, od jutarnjeg buđenja, šetnji na velike razdaljine, do plivanja ili vožnje biciklom, Bol se prikazuje kao čovek koji živi u trenutku, pripremajući se za kraj tako što svakodnevno uživa u životu, često kroz smeh na sopstveni račun. Njegov pristup tome kako se priprema za neizbežno (smrt), ali bez očajanja ili tuge, ukazuje na jedinstveni pogled na život, ispunjen ličnim zadovoljstvima i prihvatanjem realnosti.

    Džesi Bol u "Autoportretu" stvara vibrantnu, vizuelno bogatu sliku svog života, ispunjenu humorom, introspekcijom i duhovitim opažanjima o sebi i svetu oko sebe. Ovo delo nije samo autobiografija već i filozofska meditacija o samoprihvatanju, postojanju i sreći koja proizlazi iz upornog, autentičnog življenja.

    Više detalja

    Br.strana: 117

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Lom

    ISBN: 9788679583628

    Šifra: 239835
    Cena: 990 rsd

    potrebna količina:


    dostavadostava i poŠtarina

    nacin placanjanaČin plaĆanja

    Opcije plaćanje za kupce iz Srbije:

    - pouzećem prilikom isporuke knjiga
    - internet karticama Visa,Maestro i Mastercard
    - preko IPS skeniraj - mBanking aplikacije
    - putem uplatnice na šalteru pošte ili banke

    Opcije plaćanje za kupce iz inostranstva:

    - pouzećem za kupce iz BIH i Crne Gore
    - putem PayPal sistema
    - internet karticama Visa, Maestro i MasterCard

    postavi pitanjepostavite pitanje

    Br.strana: 117

    Povez: Meki povez

    God.izdanja: 2024.

    Izdavač: Lom

    ISBN: 9788679583628

    Komentari čitalaca

  • Napišite recenziju za ovu knjigu i uz malo sreće osvojite
    vaučer za kupovinu od 2000 dinara!

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.