• Srbija
  • English
  • +381 (0)11 3463 072
  • +381 (0)60 3463 072
  • Das grose Buch vom FISCHE rauchern Velika knjiga Sušenja RIBE....dimljenje RIBE.
    Das grose Buch vom FISCHE rauchern Velika knjiga Sušenja RIBE....dimljenje RIBE.Das grose Buch vom FISCHE rauchern Velika knjiga Sušenja RIBE....dimljenje RIBE.Das grose Buch vom FISCHE rauchern Velika knjiga Sušenja RIBE....dimljenje RIBE.

    Das grose Buch vom FISCHE rauchern Velika knjiga Sušenja RIBE....dimljenje RIBE.

    Jürgen Lorenz (Autor), Petra Lorenz (Autor)

    Oblast: Lov i ribolov
    Jezik: Nemački
    Autor: Strani

    Das grose Buch vom FISCHE rauchern
    Velika knjiga Sušenja RIBE....dimljenje RIBE.
    Sušenja RIBE....dimljenje RIBE...
    //////////////////////////
    Das große Buch vom Fischräuchern: Räuchern,Grillen, Feuerküche Gebundene Ausgabe – 7. Januar 2008
    von Jürgen Lorenz (Autor), Petra Lorenz (Autor)

    Velika knjiga o dimljenju ribe Sušenje, pečenje, ... tvrdi povez – 7. januar 2008.
    autori Jirgen Lorenz (autor), Petra Lorenz (autor)
    ILUSTROVANA u boji...172.strane....24.cm

    Od jednostavnog stonog sušača do velikog bureta za sušenje, ova knjiga predstavlja najbolje tehnike i metode za dimljenje ribe. Uz brojne fotografije i uputstva korak po korak, Jirgen i Petra Lorenc pokazuju kako se pravilno nositi sa vatrom i dimom. Metode pečenja i kuvanja posebno razvijene i testirane za ovu knjigu – ne samo za ribu – podstiču vas da ih isprobate sa slikama i tekstom. Bez obzira da li veliki ulov treba sačuvati u dimu ili mali ulov odmah pojesti. Sušenje: Pretvorite svoju sveže ulovljenu ili kupljenu ribu u mirisnu poslasticu koja svetluca zlatno. Bilo da se radi o jednostavnom stolnom uređaju, pećnici za Sušenje koju ste sami napravili ili improvizovanoj stanici za hladno pušenje napravljenoj od starog ribarskog kišobrana, Jirgen i Petra Lorenc pokazuju kako se to radi. Na brojnim fotografijama i crtežima predstavljate najčešće i mnoge nove, samorazvijene metode Sušenja. A vreme čekanja dok dimljeno zlato ne izađe iz rerne možete lako da premostite sa ... Roštilj: Bilo da se radi o običnom ribljem štapiću ili celom jelovniku sa roštilja sa ribom, mesom, živinom i kobasicama, pečenje na užarenom uglju je jedan od najlepših užitaka leta. Testirajte najbolje recepte autora, sami kreirajte nove! A kada vatra gori, šta kažete na poslasticu iz ... vatrogasne kuhinje: Kada se dan pecanja bliži kraju i logorska vatra gori, kuvanje postaje avantura, a jedenje jedinstveno iskustvo. Probajte prženu ribu iz štapića i uživajte u toplom napitku iz štapića.

    -------------------------------
    Knjiga u PERFEKTNOM stanju....na NEMAČKOM jeZiku

    Knjige šaljem u INOSTRANSTVO , uplate preko Pay Pal-a. ,Western Uniona.... Ukoliko imate neko pitanje obratite se na mail: miroslavmajstorovic66@gmail.com Isporuka...DRŽAVNA POŠTA Republike SRBIJE..... Slanje knjige/a vršimo na dva načina: - kao preporucena tiskovina uz prethodnu uplatu - najpovoljniji vid slanja za kupca - post express - placate poštaru prilikom preuzimanja Za kupce iz inostranstva dostupne su uplate preko Pay Pal-a.,Western Uniona. Kontakt: Viber ⭐️ Uplata; Pay Pal-om⭐️ Slanje: Državna POŠTA✔️ ⭐️--------Ceo SVET✔️ PRIHVATAMO REKLAMACIJU po SLEDEĆEM pravilniku ......SVE troškove poštarine PLAĆA..snosi KUPAC...vraćamo uplaćeni novac za knjigu/e..nakon povratka knjige... Vraćamo uplaćeni novac ../umanjen za troškove POŠTARINE/ HVALA..... Knjige šaljem u sve zemlje Evrope, u SAD, Kanadu, Južnu Ameriku, Japan, Australiju, Kinu, Rusiju .. Hvala

    3.790 rsd

    Lokacija prodavca: Beograd
    Način slanja:
  • -Poštom
  • -Kurirskom službom
  • -Lično preuzimanje
  • Način plaćanja:
  • -Slanje po uplati
  • -Pouzećem
  • -Pilikom ličnog preuzimanja

  •  
    Šifra: 223075
    Prodavac: internationalbooks (1523)
    Ocena:
    • Pozitivne: 271
    • Negativne: 2
    • Neutralne: 1
    Prosecna ocena: 99,3%

    KorisnaKnjiga.com koristi cookije kako bi prilagodila sajt korisniku i analizirala prikazani sadžaj.
    Podaci o identitetu korisnika se ne prikupljaju, već samo informacije o posećenosti koje dalje naši partneri obrađuju. Više informacija.